Covid 19 update

We are open and take appropriate measures for a pleasant visit.

More information

Deco Day - Wintereditie

Deco Day te trademart? Hét evenement waar onze decoratie-exposanten hun nieuwste collecties in de kijker zetten.

Add to calendar

Bij onze Home & Living exposanten verrijk je jouw aanbod met de nieuwste voorjaarscollecties. Onze cash&carry exposanten bieden je een groot aanbod eindejaarsdecoratie aan die in no-time in jouw winkel kan liggen. Leuk om te weten: ook onze Kitchen, Dining & Gifts exposanten zullen er die dag zijn.

Leg nu jouw afspraken vast bij jouw leveranciers en kom langs in alle veiligheid!

Ontdek onze exposanten

Bij onze exposanten vind je maar liefst meer dan 500 interieurmerken met een gevarieerd aanbod aan productcategorieën. Er is dus voor ieder wat wils.

Neem hier alvast een kijkje:

Gratis champagne bij iedere afspraak!

Maak vóór 23/11 jouw afspraken voor de Deco Day van 30 november en ontvang per afspraak een gratis fles Joseph Perrier Champagne Cuvée Royale Brut!

* Aanbod enkel geldig voor afspraken gemaakt voor Deco Day. 1 fles per winkel per afspraak.

Uw veiligheid en gezondheid zijn voor ons een prioriteit. Lees hier de maatregelen om je bezoek aan trademart coronaproof te laten verlopen.

Bezoek je ons voor de eerste keer?

Voor een bezoek aan trademart dien je professioneel actief te zijn in één van onze sectoren. Wij ontvangen je graag aan het onthaal bij je eerste bezoek voor een gratis dagpas. Breng zeker mee:

Toegang tot onze events is gratis. Parking kost je per dag €6.
Wens je echter niet te wachten bij de receptie voor aanmelding, vraag dan je jaarkaart aan. Vraag ze hier en parkeer een heel jaar aan €20.

Deelnemen als exposant?

Word zelf pop-up exposant tijdens onze interieur events en bereik een tal van retailers. Neem contact op met Lies om samen de mogelijkheden te bekijken.